Maria Karlberg

Snöskottning och 10-årsturer
Sitter i soffan med en helt slut kropp efter dagens 3h snöskottning och en halkig löprunda med vagnen på det. Herrejävlar vad det snöat idag! Ni vet sådär att man får börja om igen precis lagom till att man hunnit klart med hela uppfarten (ja, vi har en ganska stor uppfart). Planen idag var annars att köra ett pass inne på trainern medan David sov och slänga in så många 30-sekundersryck jag hann med innan han vaknade, men insåg när jag tittade ut genom fönstret att det blev till att skotta snö istället om det överhuvudtaget skulle vara möjligt att skjutsa barnen till och från skola och dagis idag. Det är inte fy skam som träning det heller... sen fick jag ändå till en löprunda i skymningen när det var dags för David att sova sin tredje lur innan middagen, ca 7km på tack och lov ganska nyplogade vägar. Nu har snöandet övergått i regn och då det ska frysa på igen under natten så har vi nog riktiga isgator att se fram emot i morgon...
 
Men i helgen som var var det minsann inga isgator att prata om, då var det riktig propagandavinter med perfekta skidspår över hela Södra Berget. Dessutom firade vi att det var 10(!) år sedan jag och Tomas var på vår allra första date, så vad kunde passa bättre än en strålande skidtur tillsammans? Tycker det passade ovanligt bra, vi åkte nämligen väldigt mycket skidor de första åren tillsammans. Bara 12 dagar efter den där första daten var Tomas iväg och åkte Marcialonga, och då det dessutom var min födelsedag så anmälde han oss bågge till loppet året efter. Hyfsat bevis på att han var seriös i förhållandet och vilken fullträff till födelsedagspresent! (jag fick även min första någorlunda vettiga hoj av honom i födelsedagspresent 3 år senare, vilken jag fortfarande lägger säkert 80% av all cyklande träningstid på. Fullträff igen)

(null)
10 år tillsammans! ❤️
 
Då har ni alltså räknat ut att jag snart fyller år igen. 37 denna gång. Vad jag önskar mig? Alltså jag överdriver inte om jag säger att jag har allt jag önskar mig. Förutom ett par skoöverdrag som går att dra över vintercykelskorna då förstås... Och just det, jag har ju faktiskt redan köpt mig själv en födelsedagspresent - ett par Jörnkängor (googla) för en sådär alldeles för mycket pengar. Jag är less på att frysa om tårna helt enkelt!