Maria Karlberg

Dags att tänka om?
Febern fortsätter, över en vecka nu.. och det är denna omgång, var ju febrig för några veckor sen också. Hann nätt och jämnt piggna till någorlunda innan skiten tog om. Sitter och väntar på läkaren nu, behöver sjukintyg till jobbet. 

Det blir ju liksom mer än bara träningsvila, det blir i det närmaste total inaktivitet bortsätt från hostan då. Och dessutom nått jävla virus/bacillusker som far runt och bryter ner kroppen.

Jag börjar överväga att göra som jag brukar, flytta fram säsongen till senare i sommar. Kanske köra vårloppen om det passar men mer se dem som bra träning. 
För träning kommer jag behöva, det kan jag lova, om jag ska ta mig över alperna i juli... 

Men för tillfället försöker jag inte tänka så mycket cykel. Googlar höns istället. Höns är fan grymt, dom går där och pickar i marken och lägger ett ägg om dagen. Fenomenalt. I år ska det bli ordning på hönshuset. Bikupan verkar bli svårare att befolka, dom har visst svårt att överleva vintrarna här uppe så dom biodlare som har några stackars överlevare är sällan sugna att sälja. Men vi får se, bina kanske har det varmt och gott där under all isolerande snö.. 

Update! Klar hos läkaren. En "lättare" lunginflammation och antibiotika. Och lungröntgen om 6 v för att se om dom tagit skada. Känns ju sådär.