Maria Karlberg

Vagnkris!
Ordningen är återställd och träningen är åter en del av vardagen. Fått till helt ok pass sedan i fredags, både cykel, spinning och löpning. Men jag har tappat en del kondis, det märks. Jag blir liksom lite sliten bara av att träna varje dag, även fast jag inte pressar så hårt. Sprang ett backpass igår, en backe som vanligtvis tar knappt 1min att kuta uppför. Första vändan, 58s, fint. Andra, 60s. Tredje, 65s... blev 6 st och tiderna allt sämre, mjölksyran var brutal! Känns lite sorgligt att löpformen är så körd i botten. Men men, det är väl bara att knata på. Och just det, det var ju cykla jag skulle göra!

På tal om cykla, vår budgetkärra till cykelvagn som vi köpte för ett år sen har börjat tacka för sig. Ekrarna flyger och snart barnen med om vi inte fixar den illa kvickt (ta det lugnt nu, vi ska såklart göra det). Fast vi har kommit fram till att vi nog måste köpa en ny, en till Chariot (eller Thule heter dom ju nu) får det bli. Det är ju tack vare den vi får ihop vårt liv! 

Cykelkärra är grejen

Om träningen flyter lite bättre gör plugget det motsatta, att det ska vara så j***a svårt med lite elkretsberäkningar! 

Illamåendet börjar lägga sig lite nu i allafall, gissar att jag är runt v.11. Och nog börjar det synas lite också tycker jag allt.