Maria Karlberg

Sundsvallshäng
Det duggar inte tätt mellan inläggen här inte. Det saknas egentligen inte inspiration, jag har massor jag vill skriva om, men när tiden väl infinner sig så är det så himla skönt att ta en bok och slänga sig i soffan istället... Det är galet lite tid över på dagarna med två knattar och så är jag ju inte direkt känd för att vara uppe länge på kvällskvisten heller. 

Vi är i Sundsvall, åkte upp förra veckan för ett julbord på Hotell Knaust i helgen och så valde jag att stanna med barnen medan Tomas fick åka tillbaka en vända till Stockholm och jobba. Så nu har jag snart klarat av en hel vecka hemma med bägge barn! Kul att få spendera tid med Fridolin men puh, det är intensivt! Tack och lov för god hjälp av familjen, vi har just vart och levt rövare på pappas jobb och igår var det jullunch hos min farmor

Jullunch hos gammelfarmor, Sam, kusin Ida och tokFrida

Inga vilodagar med dessa två...

I helgen hade jag mitt hittills längsta löppass, ca två mil rätt tuff terräng runt södra berget. Det visar sig att det finns superfina terrängslingor här bara runt knuten. Jag har ju liksom bara vart supergravid eller nyförlöst tidigare besök sen mamma och pappa flyttade hit till Sidsjöbodarna, så jag har inte riktigt haft chansen att utforska. Men nu börjar det bli allvar av träningen, nu finns inga ursäkter att mesa på längre! Känner att det funkar, kroppen håller. 

Jag har gått tillbaka till gamla klubben också, IF Linnéa (som för övrigt Frida fått sitt andranamn från), och det är lite som en nytändning. Det finns ett gäng riktigt duktiga tjejer där så vi hoppas kunna leverera i sommar på lite stafettlopp. Det vore förstås askul att få vara med där! Men det är en bit kvar, och just nu har jag haft två förkylningar tätt på varandra så lite frustrerande. Men försöker ha tålamod, än finns tid kvar. 

Nu vaknar kidsen, dags att leka med lera! 

En sväng på Hotellets löpband innan julbordet, man får ta de tillfällen som bjuds. Springkjol i all ära, men ska det va så ska det va!