Maria Karlberg

Ge mig struktur och rutiner
Nu saknar jag verkligen rutiner. Nu får det räcka med stängda dagis och planeringsdagar för personalen. Nu vill jag ha ramarna för varje dag för att kunna hitta en vardagsstruktur att hålla mig inom. Sen visst, veckorna i vår familj kommer alltid att se lite olika ut då Tomas jobbar lite varierande tider med jobbresorna, men sådana undantag är nästan bara välkomna när jag har som en grundstruktur att utgå från.

Men från nästa vecka kommer Sam gå på dagis tisdag till torsdag mellan 8-13, istället för 8-11 varje dag, och då blir det dessutom ungefär samma tider som Frida går i skolan så det funkar bättre med lämningar och hämtningar. Måndag och fredag är Sam hemma. Min träningsplan är då att träna kväll på måndagar, cykla iväg till gymmet och springa på löpband när Tomas kommer hem. Tisdag, onsdag och torsdag tänker jag att jag tränar med David i vagn, cykel eller löpning. Torsdagar har jag en ambition att få till ett dubbelpass då jag kör ett kortare intervallpass på cykeln efter att Tomas kommer hem. Då får jag två kvalitétspass/vecka, ett på löpband och ett på cykel, då kan passen med David få vara flexibla. Fredag när Sam är hemma blir vilodag och på helgen finns det tid för långpass.

Känns som en lagom uppstyrd struktur som borde funka de flesta veckor! Styrketräning fortsätter jag traggla på med hemma sådär lite halvhjärtat, men i brist på gymtid så funkar det faktiskt, har ju inte så höga ambitioner där. 

Nulägesrapporten är ungefär som sist, förkylningen fortsätter komma och gå lite och nu har jag tagit ett gäng vilodagar igen. Det är ok, även om jag blir mycket mer lättirriterad och får sämre tålamod när jag inte får min träningskick. Drömmer om utmaningar och tuffa målsättningar. 

Sen har jag några fler QOM jag vill knipa också innan cykelformen sinar totalt inför hösten, och det vore kul med något till löplopp framöver. Men först vill jag ut den här förkylnings-motivationssvackan jag kört ner mig i..

(null)
Bygger golv i vindskydd och besöker lekpark istället för att träna, det får funka så länge
(null)