Maria Karlberg

Det blir inte alltid som man tänkt
Förkylningen har hållit i greppen sen i onsdags, nu börjar jag bli rätt odräglig att ha att göra med så i morrn får det bli ett pass även om det rinner grönt slem ur näsan. Inget halsont iaf så det får duga. 

Och jag har faktiskt lite träningsplaner för morgondagen, jag ska på gym! Hundra år sen. Skrev ju tidigare att jag tänk ersätta styrketräning med rullskidor och skidor, men det har hänt lite saker som gör att jag måste prioritera om lite. Stärka upp och förebygga, lyfta lite skrot igen. Så det får bli ett klippkort på Njurundahallen och se till att få ihop minst ett gympass/vecka samt ett pass rullisar. Eller skidor, ryktet säger att det är snö på väg! Vadan detta plötsliga behov att pumpa muskler då? Jo men det råkar ha blitt så att jag är gravid! Väldigt tidigt ännu, typ v 6-7 så det är väl alltid lite osäkert med det mesta såhär tidigt, men går det som det ska blir det familjeökning i juni. Kanske inte helt planerat men välkommet 😊 

Om några månader hoppas vi att Tomas får ligga med ett knytte på magen igen

En nummer tre. Jisses, hur ska det gå? Antagligen bra. Säkert skitjobbigt. Och underbart. Det blir en unge i cykelstol och två i vagnen sen när vi hämtar och lämnar på dagis, och jag som redan beklagar mig att dubbelvagnen är tung att dra uppför backarna! 

Säsongsplanerna blir ju lite ändrade förstås. Tack och lov har just cykling funkar kanonbra tidigare graviditeter, Sams förlossning började ge sig tillkänna under en 4-milstur, då hade jag gått nästan två veckor över tiden. Så jag tänker att jag tränar på och tränar hårt. Men tävlandet lär få lugna sig lite, lite för stor risk att tävla höggravid och närmsta tiden efter förlossning är det svårt att vara borta från barnet mer än typ en timme, och det vill man inte heller. Men fram mot hösten kan man kanske köra lite 
race. 

Aja, det blir ju bara spekulationer, först ska allt gå bra och alla ska må bra så får vi se sen. Och så får Tomas passa på att köra en del lopp på vårkanten istället!